06 83 97 13 77 help@doktersindeknel.nl

   Personal coaching

   Fijn dat je mijn website gevonden hebt. Hopelijk spreekt de inhoud je aan en herken je je zelfs in bepaalde dingen.

   Misschien zie je, net als ik bijna vier jaar geleden, door de bomen het bos niet meer. Weet je niet waar te beginnen. Of heb je al voorzichtige stappen gezet, maar krijg je niet de antwoorden die je zoekt. Dan zou ik je graag willen helpen.

   Met advies. Met tips & tricks. Maar bovenal met een luisterend oor wanneer jíj dat nodig hebt en niet alleen binnen kantoortijden. Anytime. Ook zonder dat je in een crisis verkeert.

   Toen ik op non-actief werd gesteld omdat ik een positieve alcoholspiegel had tijdens werktijd had ik al tweemaal contact gezocht met ABS artsen en ook tweemaal -met tussenpozen- met de Anonieme Dokters.

   Inderdaad niet tijdens de kantooruren op dinsdag of woensdag (telefoontjes aan ABS artsen) en weer wel tijdens een vakantie van een anonieme collega (mijn telefoontje aan Anonieme Dokters). De mail die ik aan laatste groep stuurde werd beantwoord toen ik al 4 maanden in herstel was (anonieme collega was zijn mailbox aan het opschonen en kwam daarbij mijn mailtje tegen…).

   Inmiddels op non-actief en op dinsdagmorgen kreeg ik iemand van ABS artsen aan de telefoon die naar mijn verhaal luisterde (‘zelf verlenen wij geen hulp’) en me twee pagina’s met adressen van verslavingsklinieken stuurde. Over bos en bomen gesproken…

   Ik had een rechtsbijstandsverzekering en kwam voor de juridische perikelen bij DAS terecht, maar kwam er na maanden achter dat ik bij de LAD veel beter op mijn plek was geweest. Omdat de juristen daar gespecialiseerd zijn in ons (medisch) arbeidsrecht. Terwijl het voor de jurist van DAS (samen met mij) nogal zoeken was.

   Bovenstaande is een korte compilatie van waar ik tegenaan gelopen ben in opmars naar mijn herstel en tijdens het prille begin daarvan. Het klinkt negatiever dan ik het bedoel. Het is uiteindelijk, na veel zoeken, allemaal op de rit geraakt. Gelukkig. En ik heb fantastische mensen ontmoet, ook binnen ABS artsen en de Anonieme Dokters. Zij doen wat ze kunnen binnen de hen gegeven mogelijkheden. Maar wat ik gemist heb de afgelopen tijd, waar ik behoefte aan had, is iemand zoals ikzelf. Iemand die in hetzelfde schuitje zat. Eén iemand voor alles, altijd. Niet een boel verschillende mensen, voor verschillende stukjes, op een beperkt aantal uren van de dag en dagen van de week.

   En diegene wil ik nu voor jou zijn. Op de manier die jij nodig hebt. Zo vaak en zo lang als jijzelf nodig vindt.

   Dus bel me of mail me. Dan kijken we hoe ik je kan helpen met de bomen en het bos..

   De kosten hieraan verbonden gaan in overleg en zijn afhankelijk van de intensiteit en duur van onze samenwerking.

    

   Verslaving is een ziekte. Een behandelbare ziekte.

   Blog

   Schade

   Schade

   ‘Free your mind and the rest will follow’